Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
El homenaje de un chef autodidacta a los sabores e ingredientes que le han inspirado.Bruno Verjus, el gran chef francés cuyo restaurante parisino,áel ...Lees meer
« La façon dont on se nourrit décide du monde dans lequel on vit. » Cette phrase m'est venue spontanément, c'était en 2012, par une belle journée de m...Lees meer
Le tour de l'île d'Yeu en 45 histoires et 45 recettes : voilà un livre qui vous fait prendre le large. Loin des courants, vivez un voyage au centre de...Lees meer
L'auteur, amateur devenu chef professionnel, explore sa philosophie de la cuisine, fondée sur la générosité. Il évoque également le désir et le plaisi...Lees meer
Des recettes dédiées aux amoureux : cocotte de plein champ blottie en feuilles de figuier ; lieu jaune et vert, rencontre crue comme un printemps ; mo...Lees meer