Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Die Bretagne ist rau, wild und voller kulinarischer Leidenschaft - hier trifft das Salz des Atlantiks auf die Wärme bretonischer Gastfreundschaft. Zu Gast in der Bretagne lädt dazu ein, diese Region von ihrer authentischsten Seite zu erleben: Restaurants, Bistros und Crêperien öffnen ihre Türen und teilen ihre besten Rezepte sowie ganz persönliche Geheimtipps. Von handgedrehten Galettes über fangfrische Langustinen bis hin zu modern interpretiertem Cidre-Huhn: Dieses Buch vereint die Vielfalt der bretonischen Küche mit Geschichten über Menschen, Orte und Rituale. Atmosphärische Fotografien und lebendige Texte machen es zum ultimativen Genuss-Reiseführer für Frankreichliebhaber und alle, die es noch werden wollen.