Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Zes seizoenen graan

een nieuwe kijk op koken met granen

Joshua McFadden, Martha Holmberg
Hardcover | Nederlands
€ 39,99
+ 79 punten
Levering 2 à 3 werkdagen Haal af na 1 uur in 1 winkel(s). .
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

‘Het is onmogelijk om dit boek te lezen zonder naar de keuken te willen rennen.’ Nigella Lawson


Ontdek hoe heerlijk granen zijn!



Met Zes seizoenen graan zal Joshua McFadden onze kijk op koken met granen als gerst, bruine rijst, boekweit, maïs, gierst, haver, quinoa, rogge, tarwe en wilde rijst definitief veranderen. Net zoals zijn eerste boek, de James Beard Award-winnende bestseller Zes seizoenen, dat heeft gedaan met de manier waarop we koken met groenten.


Naast een uitgebreid overzicht van hoe je de verschillende graansoorten het beste kunt voorbereiden, koken, bewaren, biedt het boek recepten voor de lekkerste en gezondste gerechten met granen. Van havermout- en granolakoekjes tot volledige maaltijden. Grotendeels vegetarisch en glutenvrij.


Natuurlijk is er ook weer aandacht voor de variaties behorend bij de zes seizoenen, want koken volgens de seizoenen is McFadens handelsmerk: van lente naar de vroege zomer, via midzomer naar de late zomer, en dan naar herfst en winter. Het resultaat is 200 heerlijke, verrassende en gezonde recepten voor onder meer salades, soepen, pasta’s, pizza’s, bowls, brood en zelfs desserts.


‘Joshua McFadden en zijn co-auteur Martha Holmberg schrijven met autoriteit, helderheid en passie: het is onmogelijk om dit boek te lezen zonder naar de keuken te willen rennen…[McFaddens] gevoel voor smaak en de balans van texturen is onfeilbaar: met hem weet je dat je diner fantastisch wordt. Zijn recepten zijn voedzaam en toch elegant, inventief, maar nooit gekunsteld.’ Nigella Lawson


Joshua McFadden is eigenaar en chef van Ava Gene’s, een geliefde trattoria in Portland, Oregon. Hij werkte jarenlang bij toprestaurants in San Francisco en in New York. Daarnaast heeft hij als boer gewerkt en is hij volledig ingesteld op koken naar de seizoenen.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
349
Taal:
Nederlands

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789000383740
Verschijningsdatum:
17/10/2022
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
200 mm x 270 mm
Gewicht:
1561 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 79 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.