• Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Veilig betalen
  • Gratis levering vanaf € 20
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Zeegroenten

Koken met algen en wieren

Donald Deschagt, Sophie Matthys
Nederlands | Paperback
€ 24,99
+ 49 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 20
Levering in de winkel of bij je thuis
of
Afhalen na 30 minuten
Ik haal af in

Omschrijving

In dit boek deelt Seaweedchef Donald Deschagt originele, haalbare recepten met zeewier of zeegroenten als hoofdingrediënt of smaakmaker met ons.

Ga ook eens aan de slag met heerlijke veelzijdige groente zoals zeekraal, lamsoor, wakame en kombu: speltcroque met zeewierpesto, mosselen met zeekraal en wakame, smoothie met zeesla... Bijzonder lekker, maar ook gezond en goed voor het milieu!

Specificaties

  • ISBN-nummer: 9789022334904
  • Verschijningsdatum: 29/05/2018
  • Aantal bladzijden: 176
  • Uitgeverij: Manteau
  • Afmetingen: 170 mm x 240 mm
  • Gewicht: 535
  • Type: Boek
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s): Donald Deschagt, Sophie Matthys
  • Uitgeverij: Manteau

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 176
  • ISBN-nummer: 9789022334904
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 29/05/2018