• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

World-Class Swedish Cooking

Björn Frantzén, Daniel Lindeberg
Hardcover | Engels
€ 37,45
+ 74 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Chefs Björn Frantzén and Daniel Lindeberg dish the kitchen secrets that have made their restaurant (Frantzén/Lindeberg) renowned as the Best Swedish Restaurant of 2012, earning two Michelin stars and delighted reviews from Swedes and tourists alike. From the raw, season-conscious ingredients to artistic plating, these one-of-a-kind dishes are the product of the uncompromising, detail-oriented chefs. Infuse some top-notch Swedish fun into your kitchen!

Frantzén and Lindeberg take readers on their journey to culinary stardom, and their passion shines through in this beautiful book. They weave their story and culinary theory together with the dishes themselves, including descriptions, recipes, and stunning photographs that capture their colorful and thoughtful design. Many dishes were created specifically for this cookbook, to be implemented in Frantzén/Lindeberg's ever-changing menu following publication. Prepare to be amazed by this compilation of meat, poultry, fish, and vegetarian entrees; breads, cheeses/butters, and sides; salads and amuse-bouches; and desserts. This smorgasbord includes:

- Swedish crayfish with late autumn flowers
- Pork with caramelized sesame and apples and carrots and mild curry
- Poached and grilled guinea fowl with fried rhubarb and sage
- Roast duck glazed with white miso
- White and green asparagus with cilantro, lime, and lemongrass
- Sweet, salty, and sour macarons
- Salted caramel ice cream with chocolate and toasted canola oil

With a foreword from novelist Mons Kallentoft and easy-to-navigate indexes of recipes and ingredients, World-Class Swedish Cooking is a must-have for every ambitious cook or restaurateur.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
320
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781620877357
Verschijningsdatum:
1/07/2013
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
198 mm x 269 mm
Gewicht:
1315 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 74 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Vaderdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Vaderdag
VADERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
VADERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.