Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Classic recipes from a beloved New York Bakery, now made vegan!
William Greenberg Desserts has been a New York City staple for more than seventy years. Now those following a plant-based diet can partake in their fabulous treats, including soft and gooey Cinnamon Rolls, a fabulous Apricot Cheesecake, classic Thumbprint Cookies, and more. Home bakers will be delighted to find recipes for a variety of cookies, bars, cakes, tarts, breads, halva, and even some savory snacks, all made without dairy or eggs. Recipes include:
Iced Oatmeal Cookies Apricot Walnut Biscotti Blondies Peanut Butter Brownies Linzer Tarts Chocolate Pound Cake Sour Cream Blueberry Coffee Cake Streusel Raspberry Tart Fruit & Nut Bread Olive Breadsticks Cherry Halva Skillet Cornbread And many more! This cookbook will carry on the tradition Mr. Greenberg started decades ago while making the delightful baked goods available to those following vegan, dairy-free, and Parve diets. Author Carol Becker writes, “It was essential to me that if these recipes were to have the Greenberg name on them, they had to be every bit as delicious as their full-dairy counterparts.” Try them out for yourself!