Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Wild Gourmet

Naturally Healthy Game, Fish and Fowl Recipes for Everyday Chefs

Daniel Nelson
Hardcover | Engels
€ 46,95
+ 93 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Prijzen

  • Benjamin Franklin Award (Cookbook) 2015
    Geprezen
  • IndieFab awards (Cooking) 2014
    Geprezen

Omschrijving

Wild Gourmet makes it easy for anyone to tame wild meat in the kitchen and give guests at the table a meal they'll never forget.
Looking for new ways to prepare the wild game you harvested this season? Do you want easy recipes that produce unique and delicious results? Do you need tips for processing your venison that will all but guarantee top-notch flavor?
In Wild Gourmet, America's most-respected chefs share their favorite recipes covering a menagerie of wild meats and a world of flavors. This scrumptiously illustrated cookbook features easy, step-by-step recipes for everything from salmon to whitetail, wild boar to quail and turkey.
New to hunting and fishing? Locavores and health-conscious cooks are turning to wild game, and they're discovering what sportsmen have known all along: The tastiest, healthiest meat is wild meat. Wild Gourmet will demystify processing and preparing your harvest.
Both seasoned sportsmen and new hunters can explore nature's most sustainable, lean and delicious meats in Wild Gourmet. To round out the perfect meal, Marc Mondavi lends his expertise to suggest wine pairings for each recipe.
Wild Gourmet also includes an 84-page section that includes important tips for processing your game, fish, and fowl from Chef Daniel Nelson that will elevate the flavor of your meat to the next level. Also includes step-by-step, illustrated instructions for skinning game and butchering elk, squirrel, rabbit, duck, turkey, and salmon.
BONUS: Wild Game Meat poster included in every book! Beautiful, fully-illustrated 24x36-inch double-sided reference poster with venison cuts and preparation techniques.
Contributing Chefs include: Jon Bonnell (Texas), Daniel Boulud (New York), Travis Brust (Virginia), Michael Chiarello (California), Josh Drage (Montana), Chris Hughes (Texas), Bob Hurley (California), Emeril Lagasse (Louisiana), Scott Leysath (California), Jorge Morales (Montana), Daniel Nelson (Michigan), Holly Peterson (California), Susan Prescott-Havers (Wyoming), Anthony Scanio (Louisiana), and Hank Shaw (California).
Awards: 2015 Gold Award Winner - IBPA Benjamin Franklin Awards, Cookbooks

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
272
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780940864931
Verschijningsdatum:
7/12/2014
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
211 mm x 262 mm
Gewicht:
1133 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 93 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.