• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Wild

85 recepten en alle technieken die je nodig hebt voor de bereiding

Bruno Doucet
Hardcover | Nederlands
€ 45,00
+ 90 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
of
Ik haal af in

Omschrijving

In tijden waarin de consumptie van vlees ter discussie staat, is het eten van wild een duurzaam alternatief. In dit boek, dat toegankelijk gemaakt voor Nederlandse wildliefhebbers, deelt de Franse chef-kok Bruno Doucet zijn grote liefde voor de jacht. Van de geschiedenis en de verschillende manieren van jagen tot de gedetailleerde beschrijvingen van ruim 40 verschillende soorten wild en stap-voor-stap-instructies voor de bereiding.

Van het bereiden van bouillons tot consommés, van terrines en pasteien tot de grote Franse culinaire klassiekers: Doucet laat in Wild zien dat jagen, koken en respect voor de natuur perfect samengaan en zelfs bij elkaar horen.

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9789089897985
  • Verschijningsdatum: 3/09/2019
  • Aantal bladzijden: 384
  • Uitgeverij: Terra
  • Auteur(s): Bruno Doucet
  • Afmetingen: 230 mm x 295 mm
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 384
  • Taal: Nederlands

Eigenschappen

  • Productcode (EAN): 9789089897985
  • Verschijningsdatum: 3/09/2019
  • Uitvoering: Hardcover
  • Afmetingen: 230 mm x 295 mm
  • Gewicht: 2157 g