Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This latest entry in the elegantly photographed Sommelier series recounts the long and storied history of whisky--one of the world's most treasured liquors. Whisky is one of the world's most-appreciated and loved spirits, and this gorgeous volume celebrates its long traditions and legendary brands. It discusses whisky's origins, troubled history, and production, and offers tasting tips on how to drink this luscious liquor. Learn about the different types and the various countries where it is made, the whiskys that collectors most covet (including Highland Park 10, Sonoma 2nd Chance Wheat, and Four Roses Single Barrel, as well as special collector's whiskies from distilleries like Ardbeg and Bowmore); delicious cocktails to whip up, including a Manhattan, Mint Julep, Old Fashioned, and Sazerac; and recipes for dishes that perfectly accompany this divine drink. As always in the Sommelier series, this compilation is lavishly illustrated with stunning photographs and historical images capturing the makers, the bottles, and even vintage advertising posters.