Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Wat is verstandig om te eten en wat juist niet? 'Weet wat je eet' laat op prikkelende en toegankelijke wijze zien dat de oudste kennis over voeding wordt bevestigd door de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Gezond eten is eten zoals je lichaam zou willen dat je eet.
Journalist Daan de Wit prikt mythes door en laat zien dat de huidige voedingsadviezen zijn ingehaald door nieuwe en heel oude feiten. Dankzij de concrete tips in het boek en de gedegen research die eraan ten grondslag ligt, ben je in staat om met gemak een gezond en natuurlijk voedingspatroon te ontwikkelen.
'Een welkome, onafhankelijke, frisse kijk op gezonde voeding!' - Dr. Remko Kuipers, arts en auteur van Het Oerdieet
'Dit goed leesbare boek stelt kritische vragen bij de huidige manier waarop we voedsel produceren en consumeren. Ook de huidige voedingswetenschap krijgt er af en toe stevig van langs. Daan de Wit is zeer grondig te werk gegaan.' - Renger Witkamp, hoogleraar Voeding en Farmacologie, Wageningen universiteit
'Een verhelderende, open en tegelijk degelijk onderbouwde visie op de relatie tussen voeding en gezondheid. Het boek is een aanwinst voor de discussie over gezonde voeding.' - Dr. Peter Voshol, medisch integratief fysioloog aan de universiteit van Cambridge