Tussen 12 en 14 uur vandaag kan de activatie van je e-books vertraging oplopen. E-books die je bestelt tussen 12 en 14 uur, worden vanaf 14 uur geactiveerd.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
Tussen 12 en 14 uur vandaag kan de activatie van je e-books vertraging oplopen. E-books die je bestelt tussen 12 en 14 uur, worden vanaf 14 uur geactiveerd.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

Vrijmoed

De kok, zijn producten en zijn signatuur

Michaël Vrijmoed, Willem Asaert
Hardcover | Nederlands
€ 35,99
+ 71 punten
Uitvoering
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

De keuken van Michaël Vrijmoed: van topproduct naar topgerecht Michaël Vrijmoed kiest in dit boek per seizoen voor drie producten die hem nauw aan het hart liggen en waarmee hij telkens drie inspirerende en eenvoudig uitvoerbare gerechten bereidt. Door simpele handelingen laat hij de complexe smaak en unieke textuur van bekende en minder evidente ingrediënten optimaal tot hun recht komen. Als uniek toemaatje vertelt hij telkens via proefnotities waarom hij zo te werk gaat. Michaël Vrijmoed legde een indrukwekkend parcours af vooraleer hij besliste om zich als chef in zijn gelijknamig restaurant in Gent te vestigen. Wat hij onderweg onder meer - en vooral bij Guy Van Cauteren en Peter Goossens als zijn voornaamste leermeesters - oppikte, vertaalt zich in een creatief, breed gevarieerd en gemakkelijk toegankelijk keukenrepertoire waarvan dit eerste boek het smaakintensief distillaat vormt. Twee topchefs over Michaël Vrijmoed: 'Michaël samenvatten in één woord? Gedistingeerd. Of beter, very civilised. In het Engels krijgt dat voor mij nog meer de juiste kleur. Een gedistingeerde persoonlijkheid, zonder veel franje.' - Guy Van Cauteren 'Michaël beschikt naast kennis en nieuwsgierigheid ook over het gevoel om in de keuken met de zogenaamde minderwaardige stukken te werken. En ook om met productresten iets smaakvols en lekkers te bereiden, zodat zo weinig mogelijk verloren gaat. Dat klinkt misschien old school, maar is gelukkig opnieuw actueel in deze tijden.' - Peter Goossens

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
160
Taal:
Nederlands

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789401424479
Verschijningsdatum:
12/04/2016
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
220 mm x 290 mm
Gewicht:
976 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 71 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

2+1 GRATIS

op boeken voor elke leesvoorkeur
CADEAU
Zomeractie: 2+1 GRATIS
BESTE WINKELKETEN

Bekroon jij ons

tot Beste Winkelketen? Breng nu jouw stem uit!
BESTE WINKELKETEN
Beste Winkelketen
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
Ebook kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.