• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Vivlio Color e-reader

Vivlio
€ 199,99

Omschrijving

Strips, manga's, geïllustreerde romans, kookboeken, reisgidsen, albums ... Met de Vivlio Color e-reader kunt u genieten van alle nuances van de illustraties van uw favoriete boeken. Nu kunt u eindelijk uw digitale boekhandel en bibliotheek weergeven in kleuren!

Het scherm van de Vivlio Color e-reader past zich aan uw leesstijl aan: het scherm is zwart-wit bij het lezen van romans of andere teksten zonder afbeeldingen, voor een optimaal leescomfort. Bij het lezen van geïllustreerde boeken activeert het scherm zijn kleuren. De Vivlio Color e-reader is een belangrijke innovatie op de markt voor digitale leesmedia en zal gegarandeerd alle lezers van geïllustreerde e-books tevreden stellen, die tot op heden tevreden moesten zijn met zwart-wit schermen.

Dankzij het verlichte scherm dat aangenaam en zacht is voor de ogen, kunt u urenlang lezen op een Color e-reader, zonder weerspiegeling of visueel ongemak, zowel binnen als buiten!

Met zijn 160 gram en slanke ontwerp past de nieuwste Vivlio e-reader gemakkelijk in een koffer of handtas, om u te vergezellen op uw dagelijkse uitstapjes of op reis. Met zijn opslagcapaciteit van 16 GB en micro SD-poort, die u de mogelijkheid geeft om nog meer geheugen toe te voegen, hebt u uw digitale bibliotheek overal bij u en altijd de keuze uit toekomstige lectuur!

Uw boekhandelaar adviseert u op elk moment

Omdat u soms een boek al heel snel hebt uitgelezen en absoluut het vervolg wilt weten, kunt u met de bibliotheek die in de Color e-reader is ingebouwd het volgende deel in slechts een paar seconden downloaden! Keuze te over! U vindt gegarandeerd wat u zoekt in de boekhandel van uw e-reader, die meer dan een miljoen referenties heeft, met verschillende beschikbare talen, duizenden gratis boeken en natuurlijk geïllustreerde e-books (strips, manga’s, receptenboeken, reisgidsen...).

Verlies geen seconde van uw leesvooruitgang

De Vivlio Color e-reader is gesynchroniseerd met My Vivlio! My Vivlio en zijn cloud zorgen ervoor dat u van het ene Vivlio-apparaat naar het andere kunt overschakelen zonder uw digitale bibliotheek, huidige leespagina of leesnotities te verliezen. De perfecte oplossing voor wie graag schakelt van zijn mobiel naar zijn e-reader en ook zijn computer wil gebruiken om zijn verzameling e-books te ordenen!

Technische eigenschappen

- 6 '' high-definition verlicht scherm
- 16 GB opslagcapaciteit (ongeveer 8000 standaard e-books) + SD-kaartpoort om opslagruimte toe te voegen
- 1 GB RAM
- 160g
- Zilver van kleur, zowel design als discreet
- Geïntegreerde e-boekhandel, om op elk moment digitale boeken te kopen en toch trouw te blijven aan uw boekhandel
- E-reader gesynchroniseerd met My Vivlio, om uw digitale bibliotheek en afspeelposities op al uw digitale leesmedia te vinden
- Compatibele formaten standaard e-books (epub, pdf, ...), geïllustreerde e-books (epub fixed layout, CBR, CBZ, ...) en luisterboeken
- Compatibel met de CARE-bescherming, gebaseerd op de internationale LCP-standaard, waarmee u beveiligde e-books kunt lezen zonder Adobe te hoeven gebruiken en het auteursrecht respecteert zonder uw digitale leeservaring in gevaar te brengen
- Verbeterde toegankelijkheid: lettertype aangepast aan dyslectici + tekst-naar-spraak-functionaliteit

Specificaties

Betrokkenen

Merk:
Vivlio

Eigenschappen

Productcode (EAN):
7640152096013
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Vaderdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Vaderdag
VADERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
VADERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.