Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Whether young readers like their vegetables cooked or raw, the roots or the leaves, they'll enjoy this exploration of the secrets of the garden. Find out how to grow grow vegetables and all the different ways we can eat them. Watch a carrot grow from a seed, until it flowers and is ready to produce new seeds. Discover how to group vegetables according which part of the plant we eat: root vegetables (potatoes, turnips, leeks, onions, beetroots, radishes, and celeriac), fruit vegetables (tomatoes, aubergines, courgettes, green beans, peppers, and cucumbers) and leaf vegetables (cabbages, cauliflowers, spinach, and lettuces). Find out about vegetables that are flowers in bud (artichokes) and those that are seeds (peas). This title forms part of the My First Discoveries series, a unique collection of beautifully illustrated information books for children aged 4 to 7 that aims to awaken children's interest in the wonders of the natural, physical, and human world around them. There are 4 transparent overlay pages, which reveal hidden surprises, link ideas and show how things evolve.