Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Genetic improvement of vegetable crops has played a vital role in enhancing the quality and yield potential of vegetable crops. There are numerous vegetable crops grown worldwide and variable degrees of research on genetics, breeding and biotechnology have been conducted by various research institutes. This book comprises various chapters and each chapter concentrate on one crop and covers origin, evolution, cytology, genetics, breeding objectives, germplasm resources/ centers, reproductive biology, breeding methods including biotecnology, species or varieties resistance to biotic and abiotic factors and list of varieties released by various institutes . This book will be very useful for BSc, MSc & PhD students.