Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
VEGATOV laat zien hoe veelzijdig en smaakvol de vegetarische keuken kan zijn. Esther Erwteman, bekend van Esther’s Cookery in Amsterdam, verzamelde de 100 beste recepten die ze jarenlang deelde in haar kookstudio: pure gerechten boordevol smaak, kleur en karakter. Van grote gerechten om te delen tot delicate taartjes, gevulde broodjes en verrukkelijke dips: elk recept nodigt uit om royaal te koken en samen aan tafel te gaan. Geïnspireerd door haar Joodse wortels, wereldwijde invloeden en de magische momenten aan tafel, biedt Esther met VEGATOV een rijk palet aan vegetarische gerechten, gemaakt om te delen.
Esther Erwteman is de eigenaar van Esther’s Cookery, de vegetarische kookstudio in Amsterdam. Al een decennium verwelkomt ze mensen van over de hele wereld om samen te koken en te genieten van culinaire diversiteit. Esther woont en werkt met haar man Jaier en dochter Sara in Amsterdam.
‘Ik hou enorm van de overdadige eenvoud van deze keuken, ik hou van deze bezielde kok en ik hou van dit prachtige boek.’ ― Ronald Giphart
‘Esther kookt met chutzpah: Ze deinst niet weg om een hele bloemkool in de oven te doen, die vervolgens verslavend veelzijdig en verfijnd smaakt. Haar recepten brengen plezier in het koken.’ ― Mignon Nusteling, kunstenaar