Door de nationale actiedag kan je online bestelling iets langer onderweg zijn dan normaal. Dringend iets nodig? Reserveer en haal na 1u af in een winkel met voorraad.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door de nationale actiedag kan je online bestelling iets langer onderweg zijn dan normaal. Dringend iets nodig? Reserveer en haal na 1u af in een winkel met voorraad.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Vegana Italiana E-BOOK

Traditional Italian the Plant-Based Way; A Vegan Cookbook

Tara Punzone, Gene Stone
E-book | Engels
€ 17,96
+ 17 punten
Onmiddellijk beschikbaar
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Onmiddellijk geleverd via e-mail

Omschrijving

Discover the delicious flavors of plant-based Italian cooking with more than 100 vegan recipes inspired by classic Italian dishes, from the owner and chef of Pura Vita

“Part love letter to Italy, part encyclopedia of plant-based technique, Vegana Italiana is a joyous celebration of food, family, and heart. I want to make everything in this book!”—Joanne Molinaro, New York Times bestselling author of The Korean Vegan

Ever wish you could whip up vegan versions of fresh cheese ravioli or meatballs? As the owner and chef behind the first 100% plant-based Italian restaurant in the United States, Tara Punzone knows how to transform classic Italian staples into delicious vegan dishes without sacrificing any flavor. Growing up in a big Italian family in New York, food was always at the heart of Punzone's community and gatherings. Her debut cookbook, Vegana Italiana, offers more than 100 vegan Italian recipes inspired by her family’s meals and fan-favorites from her Los Angeles-based restaurant Pura Vita.

When Punzone decided to go vegan when she was twelve years old, she learned how to follow a vegan lifestyle without compromising her traditions, heritage, or love of bold flavors, and this cookbook shares her tips to help you do the same, while also embracing new techniques and flavors along the way. She also shares her personal stories and memories from growing up in New York and moving to California as well as the culinary inspiration she received from her family.

With tips for stocking your pantry and strategies to replicate Italian essentials like mozzarella and ricotta cheese, Vegana Italiana includes delicious recipes like:

The Basics: Macadamia Parmigiano, Alfredo Sauce, and Roasted Garlic Aioli
Antipasti: Bruschetta, Garlic Parmigiano Potato Wedges, and Strawberry Almond Ricotta Crostini
Insalata e Verdure: Caprese, Peppas, and Stuffed Artichokes
Soups and Stews: Minestrone, Sicilian Red Lentil, and Roasted Garlic Creamy Tomato Soup
Pasta: Ravioli Pomodoro, Pesto Calabrese, and Cacio e Pepe
Secondi: Eggplant Parmigiana, Meatball Parmigiano Hero, and Heartbeet Risotto
Dolci: Tiramisu, Panna Cotta, and Lemon Mint Granita

Complete with gorgeous full-color photography taken at Pura Vita, Vegana Italiana is your ultimate guide to vegan Italian cooking.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
240
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780593736180
Verschijningsdatum:
6/10/2025
Uitvoering:
E-book
Beveiligd met:
Adobe DRM
Formaat:
ePub
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 17 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
LANG LEVE LEZEN

Ontmoet topauteurs in onze winkels

tijdens het Feest van het Boek van 24 t.e.m. 26 oktober
LANG LEVE LEZEN
Feest van het Boek
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie korting
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.