Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Baking Industry is one of the major segments of food processing in India. Baked products are gaining popularity because of their availability, ready to eat convenience and reasonably good shelf life. Now a day, protein malnutrition is a serious problem in India due to cereal based dietary pattern. Therefore, various preparations based on cereal-pulse combination are of paramount importance to improve the protein quality of Indian diet. Protein rich cookies can be prepared from composite flours. It was recognized that mixing of peanut flour and peanut okara flour in the cookies could improve overall nutrition. While most are made from wheat, other grains can also be used on their own or combined with wheat. The principal object of the present investigation was to prepare cookies enriched with protein and other nutritional components by mixing of peanut flour and peanut okara flour. So, the present investigation was conducted to study utilization of peanut and peanut okara (deffated peanut) in the form of flour for preparation of cookies.