Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Para la actual "sociedad de la información" los principales efectos del uso de Tecnologías de la Información y la Comunicación (TIC) se manifiestan de manera especial en el ámbito educativo, donde no solo se trata de innovar sino de tener clara la razón de ser de la escuela, perfiles de egreso, sus docentes, la infraestructura a emplear, entre otros. Las nuevas generaciones lo han asimilado de manera natural, en tanto que para el docente conlleva muchas veces importantes esfuerzos de formación y adaptación, de "desaprender" muchas cosas que ahora "se hacen de otra forma". En la Licenciatura en Nutrición de la UAZ, no se puede asegurar que se les conciba y aplique en su más amplio espectro de posibilidades como es el caso de los Sistemas de Administración del Aprendizaje (LMS) con el cual cuenta la institución, en el caso particular el LMS Moodle.