• Gratis levering in België vanaf € 25
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Understanding Food

Principles and Preparation

Amy Brown
Hardcover
€ 90,95
+ 181 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 20
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

A guide to learning about foods, food preparation, food service, and food science. Integrating these key topics with relevant information about nutrition and the food industry, it gives you a thorough overview of the different dimensions of food principles - and insight into the variety of career options available in the food industry.

Specificaties

  • ISBN-nummer: 9781133607151
  • Verschijningsdatum: 21/09/2013
  • Aantal bladzijden: 704
  • Uitgeverij: Cengage Learning, Inc
  • Afmetingen: 227 mm x 286 mm
  • Gewicht: 1796 g
  • Type: Boek
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 704
  • ISBN-nummer: 9781133607151
  • Verschijningsdatum: 21/09/2013