Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
More than just a cooker, this stored-heat oven is a style statement and a way of life. But Agas are notoriously tricky to master. What do you cook where?How do you control heat loss?How do you bake the perfect cake? Amy Willcock answers all these questions and many more. From advice on temperature and timings to vital cooking equipment, to cleaning and servicing, and even using an Aga for more than just cooking, this is the top book of tips for every Aga owner. Amy also answers the most Frequently Asked Questions about Agas, with a general troubleshooting guide to cover every eventuality.