• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Smoked-Foods Cookbook

How to Flavor, Cure, and Prepare Savory Meats, Game, Fish, Nuts, and Cheese

Lue Park, Ed Park
Hardcover | Engels
€ 33,45
+ 66 punten
Uitvoering
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Smoked turkey, pheasant, salmon, pâté these expensive delicacies can be make at home for surprisingly low cost. Wild game and domestic meats are prepared in any of dozens of marinades and brines, then set in a smoke cooker to absorb the flavor of hickory, apple wood, mesquite, chestnut, or maple smoke. The smoke cookers - which cost no more then a quality barbecue grill - are readily available from a variety of sources, all listed in the book. Included are recipes for beef, pork, lamb, venison, chicken, turkey, duck, fish, shellfish, jerky, sausage, nuts, cheese, and even pasta. Complete menus provide guidelines for satisfying meals featuring smoked foods.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
224
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780811701167
Verschijningsdatum:
1/07/1992
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
161 mm x 237 mm
Gewicht:
444 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 66 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.