• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

The Smoked-Foods Cookbook

How to Flavor, Cure, and Prepare Savory Meats, Game, Fish, Nuts, and Cheese

Lue Park, Ed Park
Hardcover | Engels
€ 21,45
+ 42 punten
Uitvoering
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Smoked turkey, pheasant, salmon, pâté these expensive delicacies can be make at home for surprisingly low cost. Wild game and domestic meats are prepared in any of dozens of marinades and brines, then set in a smoke cooker to absorb the flavor of hickory, apple wood, mesquite, chestnut, or maple smoke. The smoke cookers - which cost no more then a quality barbecue grill - are readily available from a variety of sources, all listed in the book. Included are recipes for beef, pork, lamb, venison, chicken, turkey, duck, fish, shellfish, jerky, sausage, nuts, cheese, and even pasta. Complete menus provide guidelines for satisfying meals featuring smoked foods.

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9780811701167
  • Verschijningsdatum: 1/07/1992
  • Aantal bladzijden: 224
  • Uitgeverij: Stackpole Books
  • Auteur(s): Lue Park, Ed Park
  • Afmetingen: 161 mm x 237 mm
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 224
  • Taal: Engels

Eigenschappen

  • Productcode (EAN): 9780811701167
  • Verschijningsdatum: 1/07/1992
  • Uitvoering: Hardcover
  • Bestandsformaat: Genaaid
  • Afmetingen: 161 mm x 237 mm
  • Gewicht: 444 g