Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Biografiëen
  4. The Scavenger's Guide to Haute Cuisine

The Scavenger's Guide to Haute Cuisine

How I Spent a Year in the American Wild to Re-Create a Feast from the Classic Recipes of French Master Chef Auguste Escoffier

Steven Rinella
Paperback | Engels
€ 24,45
+ 48 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

"[A] warped, wonderful memoir" (Men's Journal) from the #1 New York Times bestselling author and host of Netflix's MeatEater, about his quest to turn wild game into the meal of a lifetime

"If Jack Kerouac had hung out with Julia Child instead of Neal Cassady, this book might have been written fifty years ago."--The Wall Street Journal

When outdoorsman, avid hunter, and nature writer Steven Rinella stumbles upon Auguste Escoffier's 1903 milestone Le Guide Culinaire, he's inspired to assemble an unusual feast: a forty-five-course meal born entirely of Escoffier's esoteric wild game recipes. Over the course of one unforgettable year, he steadily procures his ingredients--fishing for stingrays in Florida, hunting mountain goats in Alaska, flying to Michigan to obtain a fifteen-pound snapping turtle--and encountering one colorful character after another. And as he introduces his vegetarian girlfriend to a huntsman's lifestyle, Rinella must also come to terms with the loss of his lifelong mentor--his father.

An absorbing account of one man's relationship with family, friends, food, and the natural world, The Scavenger's Guide to Haute Cuisine is a rollicking tale of the American wild and its spoils.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
336
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780812988444
Verschijningsdatum:
15/09/2015
Uitvoering:
Paperback
Bestandsformaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
132 mm x 203 mm
Gewicht:
226 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 48 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.