Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Discover the healing power of food using over 100 ancient recipes and ingredients adapted for the modern world, from the author of The Sacred Science.
Satisfy your tastebuds, appetite, and soul with this inspiring collection of easy-to-make, flavorful recipes. Nick Polizzi grew up in a restaurant and has spent much of his life traveling the world, studying traditional healing foods from Northern Africa all the way to remote regions of the Amazon rainforest. In their home kitchen, Nick and his wife, Michelle, have translated this hard-earned culinary wisdom into everyday meals meant for sharing.
Every recipe meets three fundamental criteria: 1) it has ingredients that can be traced back at least 500 years, 2) it has well-documented health benefits, and 3) it's absolutely delicious. Accessible and easy-to-follow, this cookbook focuses on:
Soups and stews Medicinal spices and sauces Fermented superfoods Dried and cured snacks Nutrient-dense proteins Savory mushroom dishes Greens, petals, and grasses Forgotten ancient grains Enzyme-rich breads Healing elixirs and spirits Teas and tonics Appealing to a broad palate, this full-color cookbook provides tips and substitutions for adjusting to different needs, including gluten-free and vegan diets.