Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The Reliable Pheasant Standard - The Recognized Authority
The Reliable Pheasant Standard - The Recognized Authority
A Practical Guide on the Breeding, Rearing, Trapping, Preserving, Crossmating, Protecting, Hunting of Pheasants, Game Birds, Ornamental Land and Water Foul Birds.
This vintage book contains a comprehensive and practical guide on the culture, breeding, rearing, trapping, preserving, cross-mating, protecting, stocking, hunting, and propagation of a variety of birds. It includes information on pheasants, game birds, ornamental land and water fowl, singing birds, and more. This detailed and accessible guide contains a wealth of invaluable information for farmers and poultry-keepers, and it would make for a worthy addition to collections of related literature. The chapters of this book include: "General History and Management of Pheasants", "The Caring and Breeding of Matured Pheasants", "Method of Raising Pheasants Successfully", "Pheasant Breeding Yields an Enormous Profit", "Recipe for Cold and Roup", "An Ideal Pheasantry", "A Practical Poultry-Yard Gate", etcetera. We are republishing this book now in an affordable, high quality edition - complete with a specially commissioned new introduction on aviculture.