• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Koken
  3. Wereldkeuken
  4. The Regional Italian Cookbook

The Regional Italian Cookbook

Recipes from the Silver Spoon

The Silver Spoon Kitchen
Hardcover | Engels
€ 59,45
+ 118 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Featured in Eater, Bookpage, and The Pittsburgh Post-Gazette

'A master class in the inner workings of a proper Italian recipe collection.' - Eater

Italy's most trusted home cooking resource presents a richly illustrated exploration of the country's unique regional cuisines

Italy is formed of 20 regions, each with its own distinctive history, culture, landscape, and recipes. Organized geographically, The Regional Italian Cookbook: Recipes from The Silver Spoon celebrates the astonishing diversity of Italy's cuisine, showcasing the culinary identity of each region through its most famous ingredients, dishes, and food traditions. Known throughout the world as the authoritative voice on Italian home cooking, The Silver Spoon Kitchen takes readers on a mouth-watering journey, pairing 160 classic recipes with evocative writing and vivid photography. Each region's chapter begins with a dedicated introduction explaining its local ingredients and dishes, followed by authentic recipes for antipasti, primi, main courses, sides, and desserts.

Travel from Northern Italy, where hearty, rich choices such as Fonduta valdostana and Risotto alla Milanese reveal the geographic influence of the Alps and the Po River Valley, to the south, where the fertile soil and warm climate create a paradise for growing vegetables, citrus fruits, and olives. Discover how Central Italy, often seen as the heart of traditional Italian cuisine, embraces simple, high-quality ingredients - whether in Tuscany's rustic Ribollita, or Lazio's robust, pasta-centric cuisine - and how Sicily, with its melting pot of cultural influences, developed its distinctive dishes.

Featuring time-tested recipes for both iconic dishes and little-known gems, The Regional Italian Cookbook invites readers to bring a taste of Italy into their own homes.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Vertaler(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
344
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780714849218
Verschijningsdatum:
10/04/2025
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
213 mm x 277 mm
Gewicht:
1619 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 118 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Suske en Wiske & Jommeke trakteren

Koop hun avonturen nu voor slechts € 5!
CADEAU
actie strips
CADEAU

Alleen in onze winkels: Gratis Murdle boekje vol moordmysteries

bij een aankoop tijdens Weekend van de Klant (OP=OP!)
CADEAU
actie weekend van de klant
CADEAU

Een goed verhaal is geld waard

Krijg nu een € 4 voucher bij elke aankoop vanaf € 40
CADEAU
Terugkeeractie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.