Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The innovative gardener and writer William Robinson (1838-1935), many of whose other works are reissued in this series, was sent by The Times as its horticultural correspondent to the Paris International Exposition of 1867. As a result of his visit, he produced two books, one on gardening trends in France, and this work of 1869 on the parks and gardens of Paris and its environs (including Versailles), and on the fruit and vegetable farming which fed the famous Parisian food markets such as Les Halles. Robinson admired especially the small planted open spaces, squares and courtyards in Paris, which had no equivalent in London, and which he claimed were 'saving [its inhabitants] from pestilential overcrowding, and making their city something besides a place for all to live out of who can afford it'. This highly illustrated work will interest not only historians of horticulture but also lovers of Paris.