Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Our diet contains a complex mixture of fats and oils whose basic structural components are fatty acids. We generally consume at least 20 different types of fatty acids which are classified as saturated (SFA), monounsaturated (MUFA) and polyunsaturated fatty acids (PUFA). The types of fatty acids in our diet determine the types of fatty acids that are available to the composition of cell membranes which carry out many functions that are necessary for physiological health. Increased dietary intake of omega-6 leads to production of prostaglandins, thromboxanes and leukotrienes and interferes with the incorporation of omega-3 in cell membrane phospholipids.Omega-3 has the most potent anti-inflammatory effects. Inflammation is at the base of many chronic diseases, including coronary heart disease, diabetes, arthritis, cancer and mental health. Dietary intake of omega-3 fatty acids may prevent the development of many diseases.Here, we recommended increasing the ratio of omega-3/omega-6 and omega-9 in our daily meals.