Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The Naturalist's Manual - Containing Descriptions of the Nests and Eggs of North American Birds (Turdidae - Tanagridae) Also, Instructions for Collecting and Preserving Birds, Nests, Eggs and Insects
The Naturalist's Manual - Containing Descriptions of the Nests and Eggs of North American Birds (Turdidae - Tanagridae) Also, Instructions for Collecting and Preserving Birds, Nests, Eggs and Insects
This vintage book contains a collection of recipes for making a variety of interesting beverages, with clear and practical directions for mixing all kinds of cocktails, sours, egg nog, sherry cobblers, coolers, absinthe, crustas, fizzes, flips, juleps, fixes, punches, lemonades, and more. This volume is ideal for adventurous hosts, and would make for a fantastic addition to kitchen collections. Contents include: "Absinthe", "Absinthe, American Style of Mixing", "Absinthe, French Style", "Absinthe, Italian Style", "Absinthe Cocktail", "Ale Saugaree", "Almaranth Cocktail", "American Pousse Cafe", "Apple Jack Cocktail", "Apple Jack Fix", "Apple Jack Sour", "Apple Toddy", "Arrack Punch", and much more. Many vintage books such as this are increasingly scarce and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on cocktail and beverage making.