• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Koken
  3. The Master Cheesemakers of Wisconsin

The Master Cheesemakers of Wisconsin

James Norton, Becca Dilley
Paperback | Engels
€ 25,95
+ 51 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Prijzen

  • Midwest Book Award (MIPA) (Regional Book) 2009
    Winnaar

Omschrijving

This book--beautifully photographed and engagingly written--introduces hardworking, resourceful men and women who represent an artisanal craft that has roots in Europe but has been a Wisconsin tradition since the 1850s. Wisconsin produces more than 600 varieties of cheese, from massive wheels of cheddar and swiss to bricks of brick and limburger, to such specialties as crescenza-stracchino and juustoleipa. These masters combine tradition, technology, artistry, and years of dedicated learning--in a profession that depends on fickle, living ingredients--to create the rich tastes and beautiful presentation of their skillfully crafted products.
Certification as a Master Cheesemaker typically takes almost fifteen years. An applicant must hold a cheesemaking license for at least ten years, create one or two chosen varieties of cheese for at least five years, take more than two years of university courses, consent to constant testing of their cheese and evaluation of their plant, and pass grueling oral and written exams to be awarded the prestigious title.
James Norton and Becca Dilley interviewed these dairy artisans, listened to their stories, tasted their cheeses, and explored the plants where they work. They offer here profiles of forty-three active Master Cheesemakers of Wisconsin, as well as a glossary of cheesemaking terms, suggestions of operations that welcome visitors for tours, tasting notes and suggested food pairings, and tasty nuggets (shall we say curds?) of information on everything to do with cheese. Winner, Best Midwest Regional Interest Book, Midwest Book Awards

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
204
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780299234348
Verschijningsdatum:
24/11/2009
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
238 mm x 229 mm
Gewicht:
698 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 51 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Suske en Wiske & Jommeke trakteren

Koop hun avonturen nu voor slechts € 5!
CADEAU
actie strips
CADEAU

Een goed verhaal is geld waard

Krijg nu een € 4 voucher bij elke aankoop vanaf € 40
CADEAU
Terugkeeractie
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie korting
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.