Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This antique book contains a handy guide on the fermentation process of brewing beer. Presented in the format of a concise question-and-answer exercise, this text constitutes an easy-to-digest and beginner-friendly treatise on the subject, perfect for those with little or no previous experience. Complete with detailed illustrations and photographs, this text makes for a worthy addition to collections of brewing literature and is not to be missed by the discerning enthusiast. Some questions answered in this book include: 'What is Understood by Fermentation in a Brewery?', 'What Are the Main Components of a Normal Wort?', 'How Does Fermentation Change the Composition of the Wort?', 'What Is Brewer's Yeast?', 'What Is the Morphology of An Individual Yeast Cell?', 'How Does Yeast Multiply?', 'What Is Culture Yeast and What Is Wild Yeast?', and many more. We are proud to republish this antique book here complete with a new introduction on brewing beer.