Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Paradigm-shifting, The Kitchen Ecosystem will change how we think about food and cooking. Designed to to create and use ingredients that maximize flavor, these 400 recipes are derived from 40 common ingredients-from asparagus to fish to zucchini-used at each stage of its "life cycle": fresh, preserved, and in a main dish. Gena Bone's "kitchen ecosystem" is a set of interconnected fresh and preserved foods that reflects her mostly Mediterranean palate, simple locavorism, and easy strategies for creating a perpetual patnry that, as a bonus, will save time and money while enhacing the flavor of every dish you make. The 400 recipes in this comprehensive cookbook showcase how 40 common ingredients can be used in three ways: fresh, preserved, and by using parts usually tossed to boost the flavor of a whole new dish. Just about everything, it turns out, can be transformed into a preserve, stock, marinade, syrup, zest, jam, jelly, pickle, or condiment that can be used in or with other recipes. The yield? Food that is more delicious with less effort-and a pantry and refrigerator that are always stocked with flavor-boosters.