Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Koken
  3. Keukentoestellen
  4. The Hunter's Guide to Butchering, Smoking, and Curing Wild Game & Fish

The Hunter's Guide to Butchering, Smoking, and Curing Wild Game & Fish

Philip Hasheider
Paperback | Engels
€ 34,95
+ 69 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Expert Philip Hasheider shows you how to turn your hard-earned hunt into delicious cuisine. Truly avid hunters are always looking for ways to get the most out of their game and maximize their yield. Look no further: this book offers essential tips and background information, as well as coveted recipes, for hunters, chefs, and food lovers alike. The Hunter's Guide to Butchering, Smoking, and Curing Wild Game and Fish gives hunters all the information they need for processing and preparing their harvested game to create the most flavorful and creative meals. The book takes you from field dressing to skinning and cutting the carcass, to preserving and storing, to making sausage and cured meat, to preparing delicious, well-rounded meals for the dinner table. It offers detailed step-by-step instructions, complete with illustrations and full-color photography, as well as a variety of mouthwatering recipes. Hasheider covers all the major game and fish species, including large game, such as deer, moose, elk, bighorn sheep, wild boar, bear, and alligator; small game, such as rabbit, raccoon, opossum, squirrel, muskrat, beaver, turtle, armadillo, groundhog, woodchuck, and snakes; upland game birds like grouse, quail, partridge, pheasant, dove, pigeon, squab, and wild turkey; a range of ducks, mergansers, geese, and other waterfowl; and a variety of fresh- and saltwater fish species like bass, catfish, eel, marlin, perch, pike, salmon, sturgeon, sunfish, swordfish, trout, tuna, walleye, whitefish, and more. With its holistic approach to every aspect of wild game preparation, The Hunter's Guide to Butchering, Smoking, and Curing Wild Game and Fish is a book no hunter will want to be without.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
224
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780760343753
Verschijningsdatum:
22/07/2013
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Afmetingen:
175 mm x 226 mm
Gewicht:
498 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 69 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Onze must-reads: hét eindejaarsgeschenk

Vul een gat in iemands lectuur
CADEAU
GDABD Must-read
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.