• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Koken
  3. Basiskookboeken
  4. The Forager Chef's Book of Flora

The Forager Chef's Book of Flora

Recipes and Techniques for Edible Plants from Garden, Field, and Forest

Alan Bergo
Hardcover | Engels
€ 35,99
+ 71 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Prijzen

  • Foreword INDIES Book of the Year Awards (Cooking) 2021
    Geprezen

Omschrijving

Explore edible plants from the exotic to the familiar with the Forager Chef, including 180 recipes and 230 of the author's own beautiful photographs

"Follow his guidance from the rediscovered culinary amusement park that surrounds you all the way to your kitchen."--Sam Thayer, author of The Forager's Harvest, Nature's Garden, and Incredible Wild Edibles

Minnesota chef Alan Bergo--the Forager Chef--has become one of America's most exciting and resourceful culinary voices, with millions seeking his guidance online. Bergo's holistic approach is to cook with all parts of the plant--his inventive culinary style is defined by his encyclopedic curiosity and his abiding, root-to-flower passion for both wild and cultivated plants.

In this excellent, informative guide, Bergo demonstrates how understanding the different properties and growing phases of roots, stems, leaves, and seeds can inform your preparation of something like the head of an immature sunflower--as well as the lesser-used parts of common vegetables, like broccoli or eggplant. Includes sections on:

- Greens, bitter and sweet
- Vegetables, wild and tame
- Herbs, flowers, and alliums
- Nuts, grains, and starches

The Forager Chef's Book of Flora contains valuable old-school knowledge, including many brilliant culinary techniques that were borne of thrift and necessity. For our own sake, and that of our planet, it's time we remembered. And in the process, we can unlock new flavors from the abundant landscape around us.

Alan Bergo is the 2022 James Beard Foundation Award Winner for Instructional Visual Media

*As Seen on NBC's The Today Show!

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
288
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781603589482
Verschijningsdatum:
23/09/2021
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
183 mm x 261 mm
Gewicht:
922 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 71 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Een goed verhaal is geld waard

Krijg nu een € 4 voucher bij elke aankoop vanaf € 40
CADEAU
Terugkeeractie
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
e-bookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.