Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
A Bolivian, working in Warsaw for many years, decided to apply for Polish citizenship. He was asked only one question at the migration office: whether he ate sauerkraut hunters' stew and fermented dill cucumbers in brine. "You know," he said later, "for many years I was not able to swallow it, but recently I forced myself and was able to honestly answer 'yes'." Cuisine, no doubt, is one of the elements of national culture. The question, however, was not just about cuisine, but about belonging to a national community that this man found worthy of such a sacrifice. Europe is called "the continent of culture." In the book, Piotr Mazurkiewicz engages in a reflection on what constitutes the hard core of this culture which allows us to call ourselves Europeans.