Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Contained within this volume is a complete and detailed treatise on commercial poultry farming, with a wealth of information on everything an existing or prospective poultry farmer could possibly need to know. In preparing this volume the author has endeavoured to secure the opinions of the best-informed poultry-men contemporary with the original publication of this text and, as such, this timeless guide will be of much value to anyone interested in the subject. The chapters of this book include: 'The Origin of Poultry Breeds', 'Good and Bad Qualities of Poultry Breeds', 'The Uses of Various Breeds', 'Some Newer Breeds', 'What is an Egg?', 'How The Egg is Put Together', 'Fertile and Infertile Eggs', 'The Hen As a Mother', 'Working a Live Incubator', etcetera. Originally published in 1892, we are proud to republish this antiquarian text now complete with a new introduction on the subject.