Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The Asian beans and grams, the species of Vigna (subgenus Ceratotropis), include several legumes that are an essential component in the diets of a large proportion of Asia's population, and interest in these legumes is growing as ethnic cuisine spreads worldwide. However, this important group of legumes is little known compared to the closely related Phaseolus beans and soybean. That deficiency is addressed for the first time in this fully illustrated comprehensive conservation, genetics, taxonomic, and agricultural monograph on the genetic resources of the Asian Vigna. The book deals with the phylogeny of the group from the perspectives of morphological and molecular analyses, ex situ and in situ conservation, eco-geographical analyses, and research. In addition, morphological descriptions, keys, and eco-geographic details of each species in the group are provided. This genetic resources handbook and guide to the Asian Vigna will be a valuable reference for agriculturists, conservationists, taxonomists, other scientists, and students interested in the legumes and plant genetic resources.