Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book was written for three classes of readers - for horse-owners, for established farriers, and for veterinary students who have to be examined. Although an antique text, much of the information contained herein is of timeless value and will be of much use to modern readers with an interest, either academic or practical, in the subject matter. The chapters contained within this book include: 'Form and Action of the Foot', 'Preparation of Hoof for Shoeing', 'The Form and Manufacture of Shoes', 'Selection of a Shoe', 'Fitting and Application of Shoes', 'On Roughing', 'Injuries Resulting from Shoeing', 'Shoeing Bad Feet', 'Leather and Rubber Pads', etcetera. Originally published in 1895, we are proud to republish this antiquarian text now complete with a new introduction on the subject.