Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The Arab-Israeli Cookbook is a drama created from the everyday realities of the Israeli-Palestinian conflict. The project began when the Caird Company sent the writer Robin Soans and directors Rima Brihi and Tim Roseman to Israel, Gaza and the West Bank in 2003. There they sampled a variety of dishes in homes, restaurants, shops and cafes and met dozens of people with different cultures, backgrounds and beliefs. Each person had a story to tell and a recipe to cook.
Robin Soans has constructed a verbatim play from the words he collected. Arab and Israeli voices come together to bring insight and understanding to the melting pot of Middle Eastern affairs.