Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
"The Allotment - Its Preparation, Planting and Management" is a 1917 guide to keeping an allotment-a small plot of land rented by an individual for growing vegetables or flowers. Whether done for pleasure or for profit, keeping an allotment can be a rewarding experience and a great hobby for green-fingered individuals. This volume offers the reader everything they need to know about the pastime, written in simple language and containing simple, timeless tips from an expert. Contents include: "Preparing The Ground", "Manures", "How To Crop The Allotment", "Intensive Cultivation", "The Best Crops", "Sowing Seeds", "Root Crops", "Peas And Beans", "Winter Greens", "Celery And Leek", "Salads", "Pests And Diseases", etc. Many vintage books such as this are becoming increasingly scarce and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially-commissioned new introduction on the history of gardening.