Door de nationale actiedag kan je online bestelling iets langer onderweg zijn dan normaal. Dringend iets nodig? Reserveer en haal na 1u af in een winkel met voorraad.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door de nationale actiedag kan je online bestelling iets langer onderweg zijn dan normaal. Dringend iets nodig? Reserveer en haal na 1u af in een winkel met voorraad.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Tapas

A Taste of Spain in America: A Cookbook

José Andrés, Richard Wolffe
Hardcover | Engels
€ 48,95
+ 97 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

A classic Spanish cookbook from José Andrés, a humanitarian, James Beard Award winner, New York Times bestselling author, and one of TIME's 100 Most Influential People.

Tapas are Spain's gift to the world of great cooking: a fresh and fun way to eat with friends and family--and easy to make at home. Using simple Mediterranean ingredients, a tapas feast is a perfect combination of little dishes packed with big flavors. Tapas by José Andrés is the first major book in a generation to celebrate this world-renowned way of eating, from a man who is the best possible authority: an award-winning Spanish chef in America, with seven highly acclaimed restaurants to his name. Named Bon Appétit's Chef of the Year, José is a star in American cooking, as well as the nation's leading expert on Spanish cuisine. Having worked as a chef in the United States for two decades, he's also a thoroughly American cook who draws on American ingredients for his inspiration, and is a master at translating his native Spanish cooking for this country's kitchens. His simple and delicious recipes include:

- Fish such as American Red Snapper Baked in Salt; Monkfish with Romesco Sauce; and Basque-Style Stuffed Maryland Blue Crabs
- Chicken including Catalan-Style Chicken Stew; Chicken Sautéed with Garlic; and Chicken with Lobster
- Pork such as Chorizo Stewed in Hard Cider; Figs with Spanish Ham; and Roasted Pork Tenderloin with Apples
- Rice dishes including Lobster Paella; Black Rice with Squid and Shrimp; and Traditional Rice with Clams

All these recipes are full of tremendous flavor and creativity, as well as in-depth ingredient notes and a rich atmosphere that will transport you to the lush countryside, hip cafés, and sun-drenched coasts of Spain--and back again to dinner at home.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
256
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781400053599
Verschijningsdatum:
8/11/2005
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
200 mm x 263 mm
Gewicht:
984 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 97 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
LANG LEVE LEZEN

Ontmoet topauteurs in onze winkels

tijdens het Feest van het Boek van 24 t.e.m. 26 oktober
LANG LEVE LEZEN
Feest van het Boek
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie korting
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.