Tussen 12 en 14 uur vandaag kan de activatie van je e-books vertraging oplopen. E-books die je bestelt tussen 12 en 14 uur, worden vanaf 14 uur geactiveerd.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
Tussen 12 en 14 uur vandaag kan de activatie van je e-books vertraging oplopen. E-books die je bestelt tussen 12 en 14 uur, worden vanaf 14 uur geactiveerd.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

Superslapen

praktische lifestyle-principes voor je beste nachtrust ooit

Floris Wouterson
Paperback | Nederlands
€ 23,50
+ 47 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
of
Ik haal af in

Omschrijving

Slaap is een absolute voorwaarde voor excellente prestaties. Slaap is zelfs belangrijker dan eten en bewegen samen. Heb jij een veeleisende baan, ben je ondernemer of (top)sporter? Dan is het noodzakelijk dat je een goede nachtrust geniet. Want zonder goede slaap neem je slechte beslissingen, maak je fouten op het werk, ben je een risico op de weg en is de kans op sportblessures zelfs 40 procent groter. Daarmee heeft slecht slapen een duidelijk groeiende economische impact. Een keertje slecht slapen is niet zo erg, maar wel als het regelmatig voorkomt. Dan krijg je concentratieproblemen en een dalende productiviteit. Op de lange termijn vergroot het je kans op een burn-out en zelfs op kanker. Val je lastig in slaap? Lig je uren wakker? Kom je ?s morgens moeilijk je bed uit? Dan is dit boek voor jou! In Superslapen krijg je van Floris Wouterson een methode zonder radicale veranderingen, maar met kleine stapjes die grote effecten hebben. Word ook een superslaper en ontdek: ? Wat de allerslechtste slaaphouding is en hoe je die in n keer afleert ? Wat de Wake Up Happy-methode is en hoe je die toepast in 5 minuten per dag ? Hoe je door de Ultieme Powernap Formule veel meer energie hebt ? Hoe je met de juiste voedingsmiddelen beter kunt slapen ? Hoe topsporters met slapen hun prestaties drastisch verbeteren Floris Wouterson is Slaap Performance Coach en helpt ondernemers, atleten en high performers om met slaap hun prestaties, humeur en levenskwaliteit drastisch te verbeteren. Zijn motto is: Change a little, change a lot every day. ?Superslapen biedt de lezer een verfrissende kijk op de slaap en hoe deze geoptimaliseerd kan worden. Het is heel praktisch geschreven en leest als een roman.? Prof Johan Verbraecken, medisch co?rdinator Slaapcentrum UZ Antwerpen ?Floris reikt je een overzichtelijk plan aan om werk te maken van je slaap. Een boek dat je leven kan veranderen!? Sonja Kimpen - Synergie Coach ?Super slapen, leidt tot super prestaties? Min Hee Bervoets ? choreografe en voormalig jurylid van So You Think You Can Dance ?Er is weinig wat je levens- en werkplezier zo kan helpen als goed en diep slapen. In Superslapen geeft Floris je een uitgebreide serie praktische tips om je slaap te upgraden. Lezen dus!? Taco Oosterkamp, #1 bestsellerauteur en expert in productiviteit

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
208
Taal:
Nederlands
Geïllustreerd:
Ja

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789462960930
Verschijningsdatum:
11/09/2018
Uitvoering:
Paperback
Bestandsformaat:
Mass market (rack) paperback
Afmetingen:
155 mm x 235 mm
Gewicht:
452 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 47 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
200 PUNTEN = € 3 KORTING

Dubbele punten

op kookboeken
200 PUNTEN = € 3 KORTING
Dubbele punten op kookboeken
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
Ebook kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.