Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Sweetness is the taste that is strongly identified with celebration and happiness. Having a sweets tooth has been described as a "human weakness," as evidenced by the ubiquity of sugar bowls, candy counters, automatic candy machines, bakery and pastry shops, and the soda fountain. Fruits, berries, and honey were the earliest sweet foods known. The majority of sugar substitutes approved for food use are artificially synthesized compounds. However, some natural sugar substitutes are known including sorbitol and xylitol, which are found in berries, fruit, vegetables and mushrooms. Other natural substitutes are known but are yet to gain official approval for food use. Another important group of non-sugar sweeteners are the polyols. These are generally less sweet than sucrose, but have similar bulk properties and can be used in a wide range of food products.