Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
As the dangers of sugar, especially added sugars, are becoming more apparent, there has never been a greater need to be able to know how much sugar we are consuming. There are many types of sugar, but only two of them, fructose and glucose, are associated with obesity, diabetes, and other health problems. Sugars can be hidden, and in this practical handbook Elizabeth Roberts lists the total sugar content of over 3,000 common foods and; uniquely, identifies the total amount of sugar (as well as the individual amounts of the differing types of sugar) to allow the reader to judge the health implications of their diet. The book includes a full guide to reading food labels and what to look for on a list of ingredients.