Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This study was to investigate the effect of formulation variables like Microcrystalline cellulose (MCC), Lactose, Dicalcium phosphate dihydrate (DCPD), Starch 1500, Pearlitol 200sd etc. which are widely used tabeleting excipients. These diluents were used individually and in combination with MCC. Binders like Hydroxypropyl cellulose (HPC-sL), Polyvinylpyrrrolidone-K 30, were used to study their effect on pellet properties. The pellets prepared were analyzed for the properties like their shape (aspect ratio), size distribution, smoothness, bulk density, tapped density, car index, hausner ratio, Loss on drying and yield.