• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Structure and Evolution of Single Stars

An introduction

James MacDonald
Hardcover | Engels | Iop Concise Physics
€ 183,45
+ 366 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Structure and Evolution of Single Stars: An introduction is intended for upper-level undergraduates and beginning graduates with a background in physics. Following a brief overview of the background observational material, the basic equations describing the structure and evolution of single stars are derived. The relevant physical processes, which include the equation of state, opacity, nuclear reactions and neutrino losses are then reviewed. Subsequent chapters describe the evolution of low-mass stars from formation to the final white dwarf phase. The final chapter deals with the evolution of massive stars.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
188
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781643278773
Verschijningsdatum:
1/12/2015
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
178 mm x 254 mm
Gewicht:
544 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 366 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Vaderdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Vaderdag
VADERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
VADERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.