Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Stop-flow spectrophotometric method is used to study fast reaction as well as the ternary intermediate complex formation and to determine its stability constant. The stop-flow trace shows the reaction to occur in many steps. The first step is fast, while the later stage is relatively slow. This book is the first report on kinetic study and evaluation of stability constant of ternary complex forming in the MnII - catalysed periodate oxidation of o-Anisidine (OA) and p-Anisidine in acetone-water medium. The formation of ternary intermediate unstable complex during the oxidation of aromatic amines by periodate ion catalysed by MnII has also been proposed in case of some anilines.