Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Nu de hele wereld bekend is geraakt met de zogenaamde superfoods en de hoge kosten daarvan, wordt er steeds meer gezocht naar de normale en betaalbare varianten. En, iets wat liefhebbers van de Indiase keuken al lang wisten, vele ingrediënten uit die keuken, vaak gebaseerd op de ayurvedische traditie, zijn supergezond en vooral niet duur. Verschillende specerijen en bereidingen hebben een verjongingseffect en Anjula Devi geeft in Spice for Life meer dan 100 recepten die bijdragen aan een gezond leven. Ze laat op eenvoudige wijze zien hoe de zeven geheime kruiden en specerijen te gebruiken zijn in heerlijke Indiase gerechten. Denk aan turmeric (kurkuma) en pepertjes voor vitamine C, antioxidanten en tegen artritis. Maar Spice for Life is vooral een overheerlijk en prachtig gefotografeerd kookboek met veel extra informatie over de gezondheidsvoordelen van de verse Indiase keuken.
Anjula Devi is geboren in de jaren zeventig en haar vader was haar grote inspirator op het gebied van voeding. Hij was een professionele kok en er van overtuigd dat Indiase gerechten heel gezond en heilzaam zijn. Iets wat in deze keuken, vaak van oorsprong ayurvedisch, al lang bekend was. Anjula leerde dat versheid heel belangrijk was en zette de kennis die ze opdeed voort in haar eigen bedrijf. Nu heeft ze haar eigen kookschool, een cateringbedrijf en een eigen lijn Indiase voedingsproducten. Ze won de prestigieuze BBC Good Food Bursary en is de ambassadeur voor TRS Foods (groothandelaar van authentieke en kwalitatief hoogstaande Aziatische ingrediënten).