Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Soya milk is high in protein,low in fat and carbohydrate and contains no cholesterol. Soymilk is best for people suffering from diabetes and lactose-intolerance. It can be said that Soybean is a valuable gift of mother nature to human beings.Soymilk is an aqueous extraction of the soybean resembling milk. The nutritional composition, appearance, and flavour of good quality soymilk is remarkably similar to that of cow's milk. All traditional soymilks were filtered, whereby the okara (insoluble soybean pulp) was removed. Soymilk is prepared by various processes such as soaking, blanching, grinding, sieving, squeezing etc.Ice-cream is a frozen dessert usually made from dairy products, such as milk and cream, combined with fruits or other ingredients and flavours. Most varieties contain sugar, although some are made with other sweeteners. In some cases, artificial flavourings and colourings are used in addition to (or in replacement of) the natural ingredients. This mixture is stirred slowly while cooling to prevent large ice crystals from forming; the result is a smoothly textured ice cream.