• Gratis levering in België vanaf € 25
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Afhalen na 2 uur in een winkel met voorraad
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Sous-vide

85 recepten voor de thuiskok

Bas Robben
Hardcover | Nederlands
€ 30,95
+ 61 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Haal af binnen de 5 werkdagen nadat je bestelling klaarligt
of

Omschrijving

Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in een waterbad op een lage en constante temperatuur en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer op. Met dit boek leer je de fijne kneepjes en ontdek je de talloze mogelijkheden van sous-vide koken. Waarom kun je een kip niet in z'n geheel sous-vide garen, maar wél sappige bouten en filets serveren? Bas Robben laat aan de hand van 85 recepten zien dat sous-vide koken een fantastische manier is om voedsel nog malser en smaakvoller te bereiden.

Met duidelijke aanwijzingen over hoe lang en op welke temperatuur onderdelen van diverse vleessoorten, vis, groenten en eieren tot perfectie worden gegaard. Van miso-kippendijen met spek, lamsbout met oregano-muntsalsa en dillezalm met citroensaus tot sous-vide gegaarde bieten en wortels, gepocheerde eieren, mandarijncustard en vlierbloesem-citroenwodka. Met zowel basis- als gevorderde recepten, is dit hét ultieme handboek voor de hobbykok.

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9789461432230
  • Verschijningsdatum: 10/10/2019
  • Aantal bladzijden: 279
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • Afmetingen: 229 mm x 288 mm
  • Gewicht: 1514 g
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 279
  • Productcode (EAN): 9789461432230
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 10/10/2019