Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Proteins are important biomolecules today as they are used in several fields of our life like food and fed/ dairy industry, enzyme based detergent formulations, cosmetics, leather, paper and pulp, therapeutic drug industries. Proteins are needed in purified form for these application. Purification of proteins has become an important area of research today. There are some chromatographic methods offering high purity but are costlier, while some affinity based non chromatographic methods offer considerable purity and are cost effective also. This book presents a brief overview of some of the traditional as well as modern methods of protein purification.